Te Koop: Authentieke 17e eeuwse boerderij “Les Quatre Vents” in Poitou Charentes

Mooie, gerenoveerde authentieke 17e eeuwse boerderij “Les Quatre Vents” in Poitou Charentes, met voormalige stallen en opslagruimtes, erf, carport en weiland op totaal 3843 m2.

Locatie: Aan rand van het dorpje Le Plessis, gemeente Caunay, tussen Poitiers en Angouleme in Poitou Charentes

Het huis is gelegen in een zeer rustige omgeving in landelijk gebied, afwisselend met akkerbouw, weilanden en bossen. Weids uitzicht op het omringende platteland en bossen, ideaal voor liefhebbers van rust en ruimte. Het huis is in uitstekende conditie en heeft nog vele originele kenmerken. Het is geschikt om te gebruiken als permanente bewoning maar  is ook bijzonder geschikt als vakantiewoning. De boerderij heeft nog de originele balken constructie, waarop het dak rust. Deze balken zijn goed zichtbaar in de slaapkamers.

Prijs:163.000 euro.

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 foto 6 foto 7 foto 8 foto 9 foto 10 thrumbnail

Omdat het huis rechtstreeks via de site aangeboden wordt, worden hierover geen makelaarskosten berekend.

De boerderij heeft een grote ruime woonkeuken (32 m2) met trap naar bovenverdieping, een grote woonkamer (29 m2) met originele schouw en traditionele grote stenen (flagstones) op de vloer (eveneens met trap naar bovenverdieping), een halletje (4 m2), een badkamer met douche en toilet (6 m2) en 3 slaapkamers. Twee slaapkamers bevinden zich boven de keuken (34 m2) en boven de woonkamer (29 m2).

Naast de woonkamer bevindt zich een grote garage (37 m2), met daarboven een derde grote slaapkamer (37 m2). Naast de keuken bevindt zich een grote open hangar (39 m2), met een buitenkeuken (6 m2) en een open ruimte met overdekte veranda (18 m2). In het huis is geen CV aanwezig, maar kan het huis worden verwarmd met houtkachels en/of elektrische verwarming.

Tegenover de boerderij is er een serie voormalige stallen en opslagruimtes, bestaande uit drie delen (totaal 171 m2) en een carport (21 m2). Hier bevindt zich al aansluiting voor drinkwater en afvoer. Van deze ruimtes kunnen indien gewenst 3 gîtes/appartementen gerealiseerd worden. Tussen het huis en de bijgebouwen bevindt zich het erf met grind en beplanting. Naast de bebouwing bevindt zich het weiland (2330 m2), wat omgeven is door bomen en struiken.

Voor meer informatie zie www.woninginfrankrijk.nl

 

Contact:

0031 6 31947890

info@woninginfrankrijk.nl

Author: redstarweb

Share This Post On